2011. május 15., vasárnap

mindig sejtettem, hogy az a típus vagyok, aki lemarad a dolgokról, a múltkor két hónap után arra mentem haza Nyíregyre, hogy bezárt a belga gyorsétterem, ahol csak egyszer volt alkalmam sültkrumplit enni, meg megépült a kiskörutat a Kossuth gimi utcájával (Luther?) összekötő tök vastag út, most meg mire hazamegyek, új alkotmány emlékmű lesz a zp-ből? hát ne már, légyszi.

5 megjegyzés:

  1. nade pardon! csak év végén zár be a zöld, és amúgyis, tudnál megfelelőbb helyet a gyönyörű alkotmányunk emlékművénének? továbbá pedig majd lehet a magyar lobogó alatt sört inni, meg edda, republic, kárpátia nótákat énekelni egy kis akusztikus gitárkísérettel ;) (remélem így már nem fogják törölni a kommentem :) )

    VálaszTörlés
  2. na megnyugtattál, hát akkor nyáron még csak elmegyünk :) mi lenne, ha sarkalatos törvényben tiltanánk be az emlékműállítást minden esemény, személy, akármi esetére, amely nem legalább 25 évvel ezelőtt történt, halt meg, bármi? identitást meg szerezzenek az emberek/pártok/hupikék törpikék könyvből, ott van az OSZK, lehet olvasgatni. grr.

    VálaszTörlés
  3. vagy csak absztrakt szobrot lehet állítani, hagyjuk a historizálást, mi :) amúgy tényleg látom a jövőt: ahogy a középiskolás elsős lurkók minden hónap első péntekén az emlékmű körül elzavarják a turulmadarakat, és a blur - song 2 című számára valami rituális törzsi táncba kezdenek. :)

    VálaszTörlés
  4. hú, na én elvesztettem a fonalat :)

    VálaszTörlés
  5. http://sergioaquindo.blogspot.com/2011/04/sainte-couronne-hongroise.html

    VálaszTörlés