2014. október 14., kedd

szia párizs, helló tökéletes alkalmi munka

Át szoktam futni a craigslistet hetente, hátha rátalálok a tökéletes, Rencsire szabott állásra. Ez persze még nem történt meg, de valami sokkal jobba már századjára szaladok bele, gondoltam, megosztom, hátha valakinek pont ilyesmire van szüksége a napi jó hangulathoz.

Recherche étudiante (Paris)

rémunération : A convenir entre les parties
Mesdemoiselles,
Je suis un homme de 40 ans, bénéficiant d'une belle situation et d'une excellente éducation.
Je recherche une belle, jeune et curieuse jeune fille pour une relation discrète, suivie, emprunte de culture et de respect.
Très important, je cherche une personne cultivée, de préférence effectuant des études en arts, lettres ou tout autre matière nécessitant un niveau culturel non négligeable.
Si vous êtes ouverte d'esprit et auriez besoin d'un mentor au cours de vos études à Paris, écrivez moi quelques lignes.
Au plaisir de vous lire bientôt. 
Forrás: pinterest, a boobs, books keresőkifejezések használata vezet ilyesmire
 
 
Nem is tudom hirtelen, mi a legcsodálatosabb ebben a hirdetésben. Vajon az, hogy a különböző alkalmi munka/szakmai munka/háztartási munka kategóriákban egyaránt meghirdette az úr? Vagy hogy tényleg szeretné, hogy tudjam, ki az a Baudelaire, miközben megdughat?

Igyekszem ihletett fordításban visszaadni ezt az oly' jellemző, kissé csibészes, mégis meglett, jól nevelt, a szépség minden formájáért rajondó úriembert sugalló stílust. (Anyád.)

Párizsi diáklányt keresek
Bérezés: közös megegyezés alapján

Hölgyeim, 
40 éves, kifejezetten jómódú, kiemelkedően művelt férfi vagyok. Egy gyönyörű, kíváncsi fiatal lányt keresek diszkrét, hosszútávú, tiszteleten és közös kulturális érdeklődésen alapuló kapcsolatra.
Nagyon fontos: művelt hölgyet keresek, előnyt jelent, ha a jelentkező művészeti vagy bölcsészettudományi tanulmányokat folytat, esetleg hasonló, komoly kulturális nívó meglétét feltételező tárgyat hallgat.
Hölgyem, ha kellően szabad szellemű, és párizsi tanulmányainak folytatásához bőkezű mentort keres, írjon néhány sort nekem.
Örömmel várom levelét!
 

1 megjegyzés:

  1. „Ezúton keresem olyan nő ismeretségét, akit érdekel Mozart, James Joyce és a szodómia.”

    VálaszTörlés