2018. december 17., hétfő

Hogyan élj multibilliomos büdzséből Párizsban?


Hát, passz, nyilván. 

Azaz, egy Hermes selyemkendőt mindenesetre javasolnék beugrónak, 10-ből 9 Audrey Hepburn ezt ajánlja.


A képen látható krizantémcsokor szintén a Hermesből származik. Az aprólékosan kidolgozott, nagyvonalú kompozíciónak a csontig kopott parkettánk ad enyhe rusztikus bukét.


Az Hermes komolyan veszi a lószerszámgyártó eredetet, itt is egy kengyelen van a márkajelzés, de van például kengyelalakú parfümjük, kettő is, a high-end vonalon az uniszex Galop, a mainstream vonalon a Voyage d'Hermes, férfiaknak. 


A képpel a művész azt kívánja mondani, hogy ellentétben az ő Monoprix x Heimstone selyemkendőjével, amelynek a szélét szegés címén végigdúlták egy ipari varrógéppel, az Hermes sálköltemény esetében azt láthatóan kézzel sodorták fel és varrták le úgy, hogy az öltések gyakorlatilag nem látszanak. 

Hát, igen, az életem luxus és csillogás, pénz és sárm! A kendőt természetesen az Hermesben dolgozó lakótársam csempészte haza, hogy megfogdoshassam, és most, hogy felmondott, vissza kell adnia, hüpp.

A bejegyzést sajnos nem támogatta az Hermes, de ha akarná, természetesen bármit írnék a kedvéért. A kendőcske amúgy centre annyiba kerül, mint a havi lakbérem *elszönyedő szmájli*.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése