2014. november 12., szerda

 Ilyet kérek az Izába. A törpicsekek nem igazán veszik a szívükre, hogy olyan töpszlik.Valahol a Beaubourg-nál lőttem őket.

A FIAC-ról is van pár képem, egyébként írtam is róla, aki érdekel, ott sokkal jobb fotók vannak, mivel azokat szerencsére nem én csináltam: http://apokrifonline.wordpress.com/2014/11/10/megujulasi-kiserletek/
Rebecca Horn: Volcano Metamorphosis 2014-es műve a Galerie Thomastól. Nagyon ronda lepke billegteti a nagyon ronda szárnyait egy vulkanikus kőzeten.

FIAC, Nick van Woert 2014-es munkája, üveggyapot, műanyag. A szobornéni beleplaccsant némi műanyagba, ami a túloldalról olyan, mint a zavaros vízfelszín.

Anish Kapoor Untitled-jében pózolok, ilyen képe tuti mindenkinek van, aki idén megfordult a FIAC-on, és nem szégyellte diszkréten arrébb tuszkolni a többieket.

Párka.
 Tom Wesselmann, Smoker, 1975, olaj, vászon.

 Anna és Bernhard Blume: "Kontakt mit Baumen" aus der Serie "WALD", 1980, Galerie Francoise Paviot.

Rencsi pózol azzal a bárral, ahová a Simon mágus a hasonló című filmben beül a francia csajjal, majd a közös nyelv hiányát áthidalandó random váltogatja az "oui" és '"non" közbevetéseket, kevés sikerrel. Még sincs egyéb menedékünk, én is ezt teszem, ha minden kötél szakad :(

A Notre-Dame előtti téren, a föld alatt van egy múzeum, ahol meg lehet nézni mindazt, ami a térből a Haussmann-i városrendezés előtti időből marad. Gyakorlatilag nagy kődarabokat láthatunk tehát az I. századtól a második császárság idejéig, és bármilyen oktondian is hangzik ez így - ki fizet azért, hogy random köveket bámuljon? - de mégis nagyon érdekes múzeum ez, sok leírással, nagyon szép vizualizációkkal bemutatja a Cité és Párizs történetét. Ez a képkocka itt pl. a Notre-Dame építési fázisait modellező 3D-s animációból származik, lehet közelíteni-távolítani és körbejárni az épületet fázisonként.

 Igazán beszúrhattam volna egy másik nézetet, de sajnos béna vagy, és rosszabb annál a net, hogy ezt korrigáljam.

Mi csak kávéztunk az Hotel du Nord-ban, nem akartunk lelőni egymást, mint Renée meg Pierre.

Bitches only, az Hotel du Nord wc-jének ajtajáról lőttem ezt, a Canal Saint-Martin partján Arletty, a legendás színésznő néz búsan. Csináltunk mást is, nem csak híres filmhelyszíneken hesszeltünk, komolyan.

Sucker welcome, Louis Jouvet, az Hotel du Nord férfi főszereplője, és egy gonosz őz. Mindenki döntse el, melyik-melyik.

 Canal Saint-Martin.
Canal Saint-Martin, a srácok, meg Renátó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése